divendres, 9 de juliol del 2010

La manifestació

En Miquel Bacardit m'envia aquests notes:

No voldria fer-me extensiu en el per què s'ha hagut de convocar la manifestació del dia 10 de Juliol, crec que això mereix un comentari molt meditat i extens. Tanmateix però s'han de matissar algunes coses importants.


Primera: La manifestació es i ha de ser una resposta civica peró contundent d'un poble milenari que va ser unit a un altre  pel caprici d'uns castellans arruinats hijosdalgos vividors que patrocinava una tal Isabel . Despres, un borbó el convertí en colonia castellana per la traició dels anglesos que van cedir Catalunya a canvi de Gibraltar ( de veritat creieu que eren tontos els fills de la gran....Bretanya?). Posteriormente, i sempre per la força de les armes que els catalans refusem per que som inteligents, va venir el genocida Franco i el mateix. Ara es hora que aquest poble es deixi de pactismes rididculs i comenci d'ensenyar les ungles.

Segona: Ningú té el dret d'escaquejar-se d'anar a la mani amb l'escusa de mal pagador de que els nostres politics no s'ho mereixen. Tots sabem que els nostres representants, sense exclusió, són uns ineptes al servei de la seva cadira, peró es que no es a ells a qui anem a defensar. Defensem Catalunya, la nostre nació, la nostre parla, el dret de ser nosaltres i sobretot hem de demostrar que ja n'estem farts de la metropoli que ens expolia i ens oprimeix.

Tercera: Tampoc es valida l'escusa d'alguns (obviament la diuen els franquistes de sempre disfresats ara de demócretes) de que hi ha coses més importants que fer. Doncs si, si senyors, aquesta es la tercera causa per anar a la mani. Volem arrenjar tot aixó que vosaltres dieu, eliminació de l'atur, eliminació de la crisi..... i moltes coses més, i com?. Amb la sobirania suficient com per tenir el cash-flow de Catalunya a casa nostre i el poder de decissió amb politiques economiques i laborals i si Catalunya diuen que ha de ser solidaria amb els veins que ho sigui, peró per ensenyar a aquets veins a pescar no mantenin-los de peix cada dia. No pagant la seva Seguretat Social amb els nostres diners les ulleres que aqui ens paguem nosaltres, no pagant amb els nostres diners la rama d'odontologia que aqui ens paguem nosaltres i que les seves autopistes també siguin de peatge.

No vull estendrem més per avui, aquest tema com dic al inici mereix mes estudi per dir les veritats que els homes com jo que hem estat cincuanta anys a la politica sabem i al no viura d'aixó estem alliberats per a parlar clar. Tothom a la manifestació amb senyera o sense senyera,amb politics o sense politics (pel que hi faran....) per la nostre dignitat com a nació i per dir a Madrid i els seus entorns espanyols que ja ni ha prou, que n'estem farts.

Miquel Bacardit  

0 comentaris >>>:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, signeu els comentaris.
Obriu la llista Comenta com a i seleccioneu Nom/URL
El Nom és imprescindible, el camp URL podeu deixar-lo en blanc.
Un cop entrat el comentari no us oblideu de prémer el boto Publica