divendres, 15 d’octubre del 2010

Un ¡olé! pel senyor Gomà

La Vanguardia, que cada dia està més carca, està molt enfadada amb el president del grup d'ICV a l'Ajuntament de la ciutat per les seves posicions davant la propera visita del Papa a Barcelona. Podeu llegir l'article aquí: ICV se moviliza contra la visita papal

El senyor Ricard Gomà va publicar les seves opinions a la revista Barcelona Informació: Ratzinger, el rostre de la intolerància

Quan el proper dia 7 de novembre el President de la Generalitat i l'Alcalde de Barcelona es rebaixin a fer la gara-gara a un personatge sinistre com en Joseph Ratzinger, tindrem com a mínim el consol que un dels representants de la ciutat mantindrà la dignitat democràtica. Gràcies Sr, Gomà!

Ignasi Subirats

2 comentaris >>>:

Fritz Giros ha dit...

Vaig llegir l'article de La Vanguardia i previament el del senyor Gomà. Estic d'acord en el que opina el senyor Gomà. Amb qui no hi estic d'acord es el planteix que fà La Vanguardia. A veure si es que ja no podrem manifestar la nostra opinió!. El que ja em sembla del gènere idiota es que en el mateix diari i a la contraportada, La Vanguardia marqués amb un semàfor vermell al senyor Gomà pel seu article.

Ignasi Subirats ha dit...

Els de La Vanguardia es superen a si mateixos. Al diari d'avui dediquen al tema gairebé una pàgina sencera de la secció de política amb articles d'en Puigverd i en Barbeta dient bajanades.

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, signeu els comentaris.
Obriu la llista Comenta com a i seleccioneu Nom/URL
El Nom és imprescindible, el camp URL podeu deixar-lo en blanc.
Un cop entrat el comentari no us oblideu de prémer el boto Publica