dimarts, 31 de maig del 2011

Alguns motius per la indignació

En Narcís Clapés m'envia un quants motius per indignar-se (encara més):

Carod Rovira nou assessor del Hospital de Santa Tecla amb una Nòmina de 6000€
El sindicat UGT ha retret a la Xarxa Social i Sanitària Santa Tecla de Tarragona haver fitxat com a assessor a
l'ex vicepresident de la Generalitat i excapdavanter d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, al que pagarà uns 6.000 euros mensuals, malgrat les retallades pressupostàries anunciades per la Conselleria de Salut. En roda de premsa per alertar de l'abast de les retallades, el responsable de la UGT per a l'Institut Català de la Salut (ICS), Juan Cobacho, ha demanat a aquest consorci "rigor" en les seves actuacions, ja que ha vaticinat que al mateix temps que fitxa a Carod-Rovira haurà d'acomiadar a treballadors eventuals. La Xarxa Social i Sanitària Santa Tecla gestiona tres hospitals i sis ambulatoris a la província de Tarragona, a més d'un centre sociosanitari.

Pel Sr. Roca Junyent no hi han llistes d'espera
Los medios de comunicacion, vendidos como siempre, han silenciado que el pasado Lunes de Pascua, dia 25 de Abril, un quirofano de Vall d'Hebron se abrio especialmente por la tarde para poner un marcapasos al Sr. Miquel Roca Junyent. Estas son las "retallades" del govern, como siempre no para los poderosos, mientras se cierran quirofanos y se aumentan las listas de espera, ahi estan los privilegios.
Comité de Empresa CC.OO. de la Vall d´Hebron

La jubilació del Sr. Benach
El Sr Benach, que el seu únic mèrit acadèmic es haver fet de jardiner durant varis anys a la D G. de Transports, finalment es jubila als 51 anys amb una pensió de 10.000 euros al mes durant 4 anys i després, de 7.000 euros al mes fins que es mori. Un altre jardiner com ell, també de DG de Transports , després de treballar 50 anys, es jubilarà als 67 anys amb uns 680 euros al mes.

Ernest Benach, que té 51 anys i ha exercit el càrrec de president del Parlament des del 5 de desembre de 2003, cobrarà 104.008,95 euros bruts l'any durant els propers quatre anys, així com una pensió vitalícia de 78.006,71 euros quan compleixi els 65 anys, segons informa el Diari de Girona.D'acord amb la normativa vigent, Benach té dret a percebre, com la resta d'expresidents, "per un període equivalent a la meitat del temps que ha estat al càrrec, i com a mínim durant una legislatura", una assignació mensual equivalent al 80% de la retribució mensual que correspon al president parlamentari. Després de la rebaixa del 15% aplicada aquest any, el sou anual brut per al president del Parlament és de 130.011,189 euros bruts tot i no tenir cap formació universitària.

... per això, i més coses, hi ha els INDIGNATS a la plaça Catalunya de Barcelona, la Puerta del Sol de Madrid i altres places de la resta de Catalunya i d'Espanya.
Narcís Clapés

6 comentaris >>>:

Jordi Llobera ha dit...

Si senyor, jo tambè estic indignat, i molt, i si no estic a una plaça d'aquestes, es perque tinc una edat, 50, i unes obligacions amb els meus fills que no em permeten estari; pero que els hi dono tot el meu supoprt.

astorada ha dit...

Narcís, amb tots els respectes: si dius una cosa i després ho desmenteix la font hauries de rectificar, crec jo, em refereixo al Santa Tecla i l'assessorament d'en Carod-Rovira amb posterior mentís de la xarxa d'hospital i de la direcció d'UGT. Cordialment, Núria Cornet

Esteve ha dit...

Segur que hi han més abusos com aquests. Amb el diner públic tothom si atreveix. Com que no es de ningú en concret, ningú tindrà gaire interès en reclamar-lo. Cal consciencia social a tots els nivells, des dels dirigents, fins els usuaris, per fer-lo respectar per sobre dels interessos particulars. A més, cal un bon cop de pal exemplar, pels que no el respectin.
Dit això, també cal estar segurs de les afirmacions que fem sobre persones concretes. Caldria recolzar les noticies amb algun document, o testimoni reconegut.

Salvador Galí ha dit...

Sembla que el Sr. Roca Junyent ha desmentit rotundament que se li hagi practicat un by-pass, ni al Vall d'Hebron ni enlloc. Compte amb el què circula per la xarxa, ja que l'anonimat facilita fer circular tota mena de falòrnies.
Durant els primers anys del franquisme, denúncies anònimes podien portar gent al Camp de la Bota. Ara no és el mateix cas, evidentment, però un cop circula una mentida, és molt difícil reparar el mal. Ens hem d'exigir a nosaltres mateixos una mica de rigor.

Ignasi Subirats ha dit...

Al diari d'abans d'ahir sortia un desmentit d'en Roca Junyet a la informació de que ha sigut intervingut saltant-se les llistes d'espera un dia de festa, també ha sigut desmentit que en Carod Rovira fos assessor del Hospital de Santa Tecla. També acabem de conèixer que una bloguera siriana que pretesament enviava informació des de l'interior del país era un yankee que vivia a Escòcia.

Em sap greu haver ajudat a difondre informacions falses com estic segur que també li sap a en Narcís.

Esta clar que a la xarxa hi ha molta informació falsa i que hi corren una pila "bulos". Cal anar en compte i verificar el que ajudem a difondre.

Però tot això no pot ser excusa per limitar la llibertat de participació i implantar la censura com molts governs voldrien. En aquest moment, que està desapareixent la premsa lliure i les televisions es "berlusconitzen", Internet es l'únic espai de llibertat.

Narcis Clapes ha dit...

Rectifico per les dos noticies donades falses i que afectaven a la honorabilidad de les persones. La del Sr Carod Rovira copiada del Diari de Tarragona i de Europapress.cat (que en el seu dia no debian contrastar aquets mitjans de comunicacio profesionals) i la del Sr Roca Junyent de una nota del sindicat CC.OO. de la Vall de Hebron.
I al Sr. Salvador Gali dir-li que la comparacio que fa del meu error amb les denuncias que es feien a las persones que es portavan al Camp de la Bota en la época franquiste , es com vulgarmen es diu en catalá "pixar fore de test", em demostre que es molt perfecte i avituat a fer juicis de valor gratuits sense coinexer a les persones, sigui vosté mateix una mica mes exigen amb el seu rigor.
Disculpes em la meva tardança a la rectificacio a la Nuria i seguidors de aquet blog. Donar les gracies al Ignaci per coneixem (desde fa molt de temps)i sap que soc bastant autocrític.

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, signeu els comentaris.
Obriu la llista Comenta com a i seleccioneu Nom/URL
El Nom és imprescindible, el camp URL podeu deixar-lo en blanc.
Un cop entrat el comentari no us oblideu de prémer el boto Publica